Да с молибден.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Айде и ликимолито го видяхме. За мен това масло е за кола за продаване или на доизживяване. Не, че с 10W40 каквато и да е марка не си е хазарт..sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАйде и ликимолито го видяхме. За мен това масло е за кола за продаване или на доизживяване. Не, че с 10W40 каквато и да е марка не си е хазарт..какво отношение има счупената мотовилка към маслото, това е несериозно
Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:23.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
да питам пак нещо
4-ри бутални апарати от 3.0 в6 брембо захвата към шенкела същия ли е ?
имат ли разлика с оригиналните ?
некви преходни планки ще трябва ли да се правят
и какъв диск може да се сложи 310мм?
от там 16цола мин джанта?ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Всичко е директно вграждане, никакви планки не са ти нужни с диск 310мм, заспиваНапоследък много чест ъпгрейд на 166-ците, откакто паднаха цените на тия златни брембовци...
Джантите 16ки минимум, и то само някои модели
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение... Без да чукне, да тропне, да светне лампичка. Просто масивен инфаркт и край.Също така (защото гледам се чудиш за причината) има един много правилен и верен лаф, който важи с пълна сила за ТС - "Живота на една Алфа Ромео е бурен, но кратък..."
Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 11:33.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеВсичко е директно вграждане, никакви планки не са ти нужни с диск 310мм, заспиваНапоследък много чест ъпгрейд на 166-ците, откакто паднаха цените на тия златни брембовци...
Джантите 16ки минимум, и то само някои модели
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеДжантите трябва да са поне лъскавите 16-ки на алфа, или други със сходен J.
тва са зимните 16"
а летните са 18" за тях няма проблемех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
тва са зимните 16"
а летните са 18" за тях няма проблем
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеВ зимните мисля, че няма да влезе спирачния апарат.
не вярвам да има 17" такъв модел
сега гледах в мобиле.де масово 3.0 -литровите са с тези телефони шайби... следователно не би трявбало да има проблемLast edited by cvetelin; d.m.y г., 12:33.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНяма 17ка, но има 2 модела 16киТези, които стават са "вдълбнати" в средата, докато тези които не стават са равни...
Ето снимки на тези, които стават :
мойте май са такива или греша ?
едит: ся видях пф няма да станатех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщениеТелефонната шайба са 2 модела - този дето става на брембото е полиран алуминий и става на юфка, казвам го от опит.
И аз не съм сигурен, че тези на снимката ще станат.
Превариха ме
Comment
Comment